Sivut

lauantai 8. huhtikuuta 2017

Viimeinen lento


Hei kaikille. Häpeäpossumiolo. On ollut taas kovin pitkään hiljaista täällä variksissa, varmaan pisin tauko ikinä. Elämä ei ole ollut hiljaista mutta jotenkin olen vaan vältellyt tätä kirjoittamista. Ei oikein tunnu enää kovin ajankohtaiselta tämä Australian Varikset.

Eli nyt on aika sanoa jäähyväiset Australian Variksille. Elämä on suomalais-saksalais-australialais-sekoilua parhaimmillaan, niin tuntui, että nimi ei enää blogia paranna. Ja koska en osaa tätä koodausta kovin hyvin, ajattelin vain hävyttömästi hylätä nykyisen blogin ja aloittaa uuden. Too easy. Plus täällä tilastoissa tapahtuu jotain ihan hämärää, joten luulen jo että on hakkeri nurkilla. Hellou there. 

Onhan tässä ollut vähän haastetta vääntää yli neljä vuotta tarinaa Home Hillistä, että ei tässä mitään matkablogi-titteliä ansaittu. Ja mitä nyt tulee mihinkään lifestyleen, niin ihan tarpeeksi sekopäistä on ollut olematta esimerkiksi kenellekkään. Hekoheko. Korkealentoista expat elämää tai uran uurtamista ulkomailla ei oo, ei tuu. Katsotaan mihin päädytään mutta sählinkiä saa seurata siis uudesta osoitteesta.  


Vielä sen voin kertoa, että saksalaissyntyisestä siipasta ja ikuisen karvanlähdön omaavasta koirasta on tullut sydämeen koti. Ei sillä asuinosoitteella niin iso merkitys ole, sen tekee kotoisaksi kun on kotoisassa seurassa. Tavallaan todettiin Martinin kanssa, että maailma on kotimme.  


Australiassa on edelleen tosi hyvä olla molempien mielestä niin mihinkä tässä hosumaan mihinkään toistaiseksi. Eli vanha asuinpaikka  Kotimäellä mutta niin kovin uusi alku. Kaikki on enemmän kuin hyvin nyt ja katsotaan mitä sitä keksitään siipan kanssa tulevaisuuden varalle. Koskaan ei ole ollut näin vapauduttavaa täällä ja siitä kovin inspiroituneena hain Australian kansalaisuutta.    


Australian varis kulahti. Elämä ei ole vain ja ainoastaan Australiaa enää. Ynnäsin yhteen Finland + Germany + Australia ja siitä tuli fingermaustralia. Nimi sopii ku nyrkki silmään siinä, että jokaisesta maasta löytyy ne tärkeimmät eli perhettä (verta tahi ei), ystaviä, mahtavia maisemia ja hyvää olutta. Jokaisella maalla on pala sydäntäni, loppuun asti. Allekirjoittanyt näppäimistöhiiri yrittää tsempata ja pitää kuulumiset yllä ahkerammin kuin viime aikoina, tosin kirjoitusvirheet sen kun kasvavat...        


Uudet kujeet ja kuvat löytyvät siis täältä:

fingermaustralia.blogspot.com

Heipodei ja KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti